Onderzoek

Hét startpunt van organisatieverbetering

Organisaties mooier maken en ze zien veranderen. Enthousiaste medewerkers die een stap extra zetten. Dat geeft energie! Met onze onderzoeken helpen we organisaties en medewerkers in hun ontwikkeling. Samen vertalen we uw wensen naar een concreet onderzoek, dat de ontwikkeling van uw organisatie stimuleert. In het onderzoek staan de medewerkers, klanten of ketenpartners centraal. Zij leveren met hun gerichte en soms verrassende feedback een waardevolle bijdrage voor de organisatie. Omdat onze onderzoeken 100% anoniem zijn, kunnen ze in alle eerlijkheid worden ingevuld en dit levert betrouwbare antwoorden op. De resultaten van het onderzoek ontvangt u in een helder en praktisch rapport, waarmee u direct aan de slag kunt. Na het onderzoek helpen we u graag verder met het verbetertraject. Door middel van presentaties, advies en workshops kunnen we u in het ontwikkelproces begeleiden en helpen we u en uw organisatie écht te verbeteren.

Samen op weg naar een nog succesvollere organisatie. Samen werken aan Werkgeluk.

Thuiswerkonderzoek - MonitorGroep

Uitgelicht: Thuiswerkonderzoek

Bent u benieuwd hoe medewerkers hun huidige thuiswerksituatie ervaren? Of wilt u onderzoeken hoe het thuiswerken op een meer vaste basis kan worden geïmplementeerd in uw organisatie? Maak dan van deze gelegenheid gebruik om een thuiswerkonderzoek te starten onder de medewerkers. Zo komt u te weten waar ze behoefte aan hebben om succesvol thuis te kunnen werken. Lees meer.

Uitgelicht: Meting van de Psychologische Veiligheid

Wilt u meten of teamleden zich thuis voelen in het team en dat ze zich gehoord voelen? Voelen teamleden zich vrij om hun mening te geven? Om hierachter te komen, is een het meten van de psychologische veiligheid een goed idee. Lees meer.

Meest bekeken onderzoeken

Al onze onderzoeken

Wilt u meer weten?

Bent u benieuwd welk onderzoek bij uw organisatie past of wilt u meer weten over de inhoud van onze onderzoeken? Neemt u vrijblijvend contact met ons op voor een brochure, offerte of kennismaking. 

 

Contact

Janneke van den Berg | Manager Onderzoek