Over ons

Waar we in geloven

Het is onze ambitie om het werk van één miljoen mensen leuker te maken. Dat doen we door bij te dragen aan meer werkgeluk, minder werkdruk, een positieve cultuurverandering, betere samenwerking, meer vertrouwen, betere communicatie, een passende stijl van leidinggeven en een betere werkomgeving.

Hoe we dat doen? We beginnen met medewerkersonderzoeken en klantenonderzoeken. Van daaruit kijken we waar de belangrijkste verbeteringen liggen. En die pakken we op, samen met u. Met een verbetertraject, met workshops, met besprekingen en met energieke plannen die écht worden uitgevoerd.

We moedigen organisaties aan om hun sterke punten te koesteren en verbeterpunten op te pakken. Daarmee vergroten we het werkplezier in organisaties en zetten medewerkers net dat stapje extra zodat zij het verschil maken.

Wij geloven erin dat elke verandering of verbetering begint met meten. We meten door medewerkers en/of klanten de juiste vragen te stellen en te luisteren. Vervolgens gebruiken we hun waardevolle antwoorden, de resultaten van de meting, als basis om het gesprek aan te gaan. Open en eerlijk.

We geloven ook dat positieve psychologie en werkgeluk meer aandacht mogen krijgen.
Omdat gelukkige medewerkers nu eenmaal beter presteren.
Iedereen kan nadenken over zijn werkgeluk.
Iedereen heeft sterke punten.
En iedereen kan iets leren.

Wie wij zijn

Wij krijgen energie van het mooier maken van organisaties. We vinden het geweldig als medewerkers actief aan de slag gaan om het werkplezier te vergroten. Onze onderzoeken, workshops en adviezen helpen hierbij. We moedigen organisaties aan om hun sterke punten te koesteren en verbeterpunten op te pakken. Daarmee vergroten we het werkplezier in organisaties en zetten medewerkers net dat stapje extra zodat zij het verschil maken. Daar doen we het voor!

Vanuit de vele onderzoeken en verbetertrajecten die wij doen, hebben we ruime praktijkervaring in organisatieverbetering. Deze ervaring delen we graag! Zo kunnen we organisaties verrijken en helpen om écht te verbeteren. En natuurlijk maken we ook optimaal gebruik van de verbeterkracht die al in uw organisatie aanwezig is. Want wat is er mooier dan de mooie ideeën die in de organisatie aanwezig zijn, om te zetten naar concrete actie? Op een positieve, leuke manier gaan uw medewerkers in onze workshops aan de slag om hun organisatie mooier te maken. We zeggen niet dat verbeteren onze passie is, u ervaart het.

Ons team

Voor wie wij werken

Al meer dan 500 opdrachtgevers hebben gekozen voor de MonitorGroep. Onze opdrachtgevers werken in alle branches; profit en non-profit. Ze variëren in grootte van 15 tot 5.000 medewerkers.
Om u een indruk te geven, we werken o.a. voor funda, Unicef, Stayokay, Jeugdzorg Nederland, Biohorma, Linkit, Bonnefantenmuseum, Gemeente Halderberge, Furore, het Wereld Natuurfonds, Havep, Lunet zorg, Qualogy, Eemland wonen, Windunie, Landschap Noord Holland, ViaData, NWO, Het Concertgebouw, Friesland Campina.

Bekijk hier voorbeelden van onze bijdrage bij klanten

Meer weten?

Ik vertel u graag meer over hoe wij organisaties helpen. U kunt altijd contact opnemen voor meer informatie, een brochure of een prijsopgave. 

Contact

Arie Pieter Veldhoen | Aanvoerder
Coach Werkgeluk