inspiratiesessie werkgeluk

Inspiratiesessie Werkgeluk

Wat maakt nou dat je met plezier naar je werk gaat? Welke factoren zijn belangrijk en wat kun je er zelf aan doen? Hoe krijg je jouw organisatie erin mee? Werkgeluk gaat over vertrouwen hebben en krijgen, over dingen doen waar je goed in bent én waar je energie van krijgt. Arie Pieter Veldhoen neemt je publiek mee in de wereld van werkgeluk. Want werkgeluk werkt! 

 

Fluitend naar je werk

Arie Pieter Veldhoen is ambassadeur op het gebied van werkgeluk en heeft één missie: het werkgeluk van 1 miljoen mensen in Nederland vergroten. Hij heeft werkgeluk in Nederland uitgebreid onderzocht en vertelt vanuit zijn ervaring bij meer dan 500 organisaties graag over alles wat werkgeluk maakt en remt.

Wil jij werkgeluk op de kaart zetten, ingaan op hoe we met elkaar werken en niet op de inhoud? Wil je mensen op een positieve manier laten nadenken over hun werk en de keuzes die zij daarin maken? De lezing werkgeluk is een superstart en is een leuke inspiratiesessie, dagopening of keynote speech bij jouw evenement, symposium of congres.

 

Inspiratiesessie Werkgeluk: Maak je dag

Afhankelijk van het thema van het evenement dat je organiseert, kunnen we de lezing een bijzonder accent geven. Wil je bijvoorbeeld aandacht voor de relatie tussen werkdruk en werkgeluk, een positieve cultuur, vertrouwen op de werkvloer of meer aandacht voor werken vanuit talent, dan verwerken we dit in de inspiratiesessie werkgeluk. Wil je een workshop waarin de deelnemers aan de slag gaan, ook daarvoor hebben we inspirerende werkvormen.

Het resultaat: meer bewustwording en aandacht voor werkgeluk, voor een positieve werkcultuur, plezier, inspiratie om met werkgeluk aan de slag te gaan, als organisatie en als individu.

Meer weten? Neem contact op met de MonitorGroep