Proeverij Werkgeluk

Proeverij Werkgeluk – 26 september 2019

Steeds meer organisaties hebben aandacht voor duurzaam werkgeluk in hun organisaties. De 8 van werkgeluk is een ideaal model om hier continu aandacht aan te besteden. Het is ontwikkeld en gevalideerd door onderzoeksbureau de MonitorGroep en helpt organisaties om concreet aan de slag te gaan met het werkgeluk in de organisatie. Veel organisaties werken al met dit model. Wil je in één middag het model leren kennen en inspiratie opdoen over hoe je in jouw organisatie op een duurzame manier invulling kunt geven aan werken aan werkgeluk? Dan ben je van harte welkom! Schrijf je snel in, het aantal plaatsen is beperkt.

Programma Werkgeluk Proeverij

13.30 – 14.00 uur – Ontvangst met koffie met één van de Veldkeukens’ specialiteiten

14.00 – 14.45 uur – Introductie werkgeluk in Nederland & werkgeluk meten

14.45 – 15.00 uur – Pauze

15.00 – 16.45 uur – De 8 van Werkgeluk effectief inzetten voor jouw organisatie

16.45 – 17.00 uur – Afsluiting en napraten

Locatie & Tijd

U bent van harte welkom bij De Veldkeuken Oud Amelisweerd
Koningslaan 11a, Bunnik, Utrecht. 

Datum: Donderdag 26 september 2019
Tijd: 13.30 – 17:00

Routebeschrijving

Tarief

Via de onderstaande link schrijf je je eenvoudig in voor de Proeverij Werkgeluk. Er is ruimte voor 20 deelnemers.

Deelname aan deze middag kost € 50,- en iedere deelnemer ontvangt gratis het Handboek Werkgeluk dat in oktober uitkomt. Reserveer snel je plek en we kijken uit naar je komst op 26 september.

Verhinderd?

Heb je jezelf ingeschreven maar ben je toch verhinderd? Dat kan gebeuren. Dan kunnen we ongetwijfeld iemand anders met jouw plek verblijden. Daarom horen we dat graag uiterlijk 24 september.

Gelukscoach Arie Pieter Veldhoen

Vanuit zijn missie om het werk van 1.000.000 Nederlanders leuker te maken, maakt werkgeluksdeskundige Arie Pieter Veldhoen van de MonitorGroep er samen met jullie een inspirerende middag van. Arie Pieter Veldhoen begeleidt en inspireert organisaties in het vergroten van het Werkgeluk. Dit doet hij vooral samen met de medewerkers en De 8 van Werkgeluk vormt de basis in een zijn aanpak.

linkedin