Sterke punten gesprek 02

Werken vanuit talent: Sterke punten gesprek

Waarom zou je al je tijd en aandacht stoppen in het verbeteren van zwakke punten? Ontwikkelen gaat namelijk veel sneller en effectiever als je focust op je sterke punten in plaats van op zwakke! Want als iedereen doet waar hij goed in is, krijg je gelukkige medewerkers, productieve teams en een veel leukere organisatie.

Een positieve boost

Het sterke puntengesprek geeft je werk een stevige, positieve boost en helpt om meer uit jezelf te halen en je werk beter af te stemmen op wat bij je past. Het sterke punten gesprek bestaat uit twee stappen:

  • Stap 1: Online talentscan.
    Je vult in ½ uur een online talentscan in (de StrenghtsFinder van Gallup). Je ontvangt alvast een sneak-peak van de resultaten.
  • Stap 2: Het sterke punten gesprek.
    Nu gaan we écht met jouw talenten aan de slag om de dynamiek van jouw sterke punten te leren begrijpen en te verdiepen. Bereid je voor op anderhalf uur positieve input en aandacht!

Talenten benutten

Na afloop weet je wat jouw specifieke talenten zijn en herken je de momenten waarop je ze inzet. Je ziet hoe jouw talenten met elkaar samenhangen en elkaar kunnen versterken. Je hebt nu de tools in handen om jouw talent verder te ontwikkelen tot echte sterke punten en ze te koppelen aan je werk.

 

Lucy

Lucy Scharloo | Sterke punten Coach

Individueel coaching gesprek.

1,5 uur

250,- inclusief Sterke Punten test, werkboek en het boek ‘Ontdek je sterke punten’.

We spreken samen de locatie af

Test met coaching gesprek.

Sessie inclusief afnemen van een gevalideerde sterke-punten-test. Verder ontvang je het boek: ontdek je sterke punten.

Heb je de smaak te pakken? In de Sterke Punten workshop gaat je team op zoek naar verbinding en talent.