Medewerkersonderzoek

EEN MEDEWERKERSTEVREDENHEIDSONDERZOEK DAT PAST BIJ UW ORGANISATIE

TevredenheidsMonitor

Snel en praktisch medewerkerstevredenheidsonderzoek.  Maak efficiënt gebruik van een adviesvragenlijst die we samen verder afstemmen op de wensen en thema’s van uw organisatie.

MedewerkersMonitor

U bouwt uw eigen medewerkersonderzoek met de thema’s die voor uw organisatie belangrijk zijn. Kies uit een breed scala van thema’s op het gebied van HR, persoonlijke ontwikkeling, teamontwikkeling en organisatieontwikkeling.

Basisvragenlijst

De adviesvragenlijst bevat de belangrijkste thema’s die bepalend zijn voor de tevredenheid en betrokkenheid van de medewerkers. Deelname is 100% anoniem en u ontvangt de resultaten in een duidelijk rapport. Geen dik rapport met eindeloos veel cijfers, maar een lekker praktisch doe-boek!

Maatwerk

U kiest de thema’s die u samen met uw medewerkers wilt uitdiepen. Met keuze uit meer dan twintig thema’s op het gebied van HR, organisatieontwikkeling, teamontwikkeling en persoonlijke ontwikkeling stemt u uw onderzoek volledig af op uw organisatie.

Extra vragen

Aan de hand van een overzichtelijk draaiboek kunt u de adviesvragenlijst naar wens uitbreiden en aanpassen. Zo sluit het onderzoek perfect aan bij uw organisatie.

Uw eigen thema’s

Van duurzame inzetbaarheid tot kernwaarden en complimenten geven; u stelt uw eigen medewerkersonderzoek samen. U heeft keuze uit een breed scala van Modules. Het resultaat helpt u om samen met de medewerkers de organisatie gericht te ontwikkelen.

Voor wie?

De TevredenheidsMonitor is voor organisaties die op een efficiënte manier inzicht willen verkrijgen in de belangrijkste thema’s voor medewerkerstevredenheid.

Voor wie?

De MedewerkersMonitor is voor organisaties die specifieke thema’s willen onderzoeken en er écht mee aan de slag willen gaan.

Samengevat

TevredenheidsMonitor MedewerkersMonitor
Basisvragen vinkje-groen Optioneel
Eigen vragen vinkje-groen vinkje-groen
Modules  Optioneel vinkje-groen
Écht verbeteren vinkje-groen vinkje-groen

Vraag hier direct uw brochure van ons medewerkersonderzoek aan.

Brochure aanvragen:


Uw naam

Organisatie

Uw e-mail

Uw gegevens gebruiken we alleen voor deze aanvraag. Dit staat in onze privacyverklaring.Bekijk ook onze andere websites:

 

MedewerkersMonitor.nl

 

TevredenheidsMonitor.nl