Talentontwikkeling

Talentontwikkeling

Een talentgerichte organisatie is waardevol voor zowel medewerkers als de organisatie zelf. Medewerkers die hun talent benutten zijn meer bevlogen, gelukkiger in het werk en stijgen boven zichzelf uit in prestaties. Bovendien zijn ze het meest effectief in hun manier van werken én zijn ze doorgaans creatiever en innovatiever dan medewerkers die hun talenten niet benutten.

Met het onderzoek Talentontwikkeling brengen we in kaart hoe bepalende (f)actoren binnen uw organisatie belemmerend of juist stimulerend werken voor talentontwikkeling. Daarnaast onderzoeken we de werking van de drie pijlers van talentontwikkeling in uw organisatie: herkennen, ontwikkelen en benutten. Met dit inzicht kunt u deze pijlers (nog) effectiever inzetten om waardevol talent optimaal te benutten.

Positief verbeteren

Wij bieden ook workshops aan waarbij we de resultaten van het onderzoek toepassen in uw organisatie. Zo hebben wij o.a. een workshop Sterke punten en een workshop Goud! voor het herkennen, ontwikkelen en benutten van sterke punten binnen een team.

Klik hier voor meer informatie over onze workshops.