Workshop Train-de-Trainer

Leren van elkaar

Wilt u zelf met uw team of afdeling een verbeterworkshop doen en een beetje geholpen worden in hoe u dit aanpakt?

De MonitorGroep heeft een leuke Train-de-Trainer-workshop, een ultieme voorbereiding om het daarna zelf op te pakken. Tijdens de workshop leert u effectieve werkvormen en tips voor het op gang brengen van dialoog. Hoe bied je ruimte voor een ‘leerstand’ in plaats van weerstand bij de medewerkers? Deze onderwerpen komen onder de aandacht tijdens de Workshop Train-de-Trainer. Eerst oefenen en daarna zelf doen. Zo kunt u ook samen met uw afdeling of team gerichte verbeterplannen uitwerken om het werk nog beter en mooier te maken.

Programma van de workshop Train-de-Trainer

Workshop 1 Dagdeel
Terugkoppeling van de hoofdlijnen uit het onderzoek
Brainstorm carroussel
Evaluatie
Verbeterplannen maken + Pitchen
Follow-up?? Deelnemers organiseren hun workshop
Optie: Evaluatieworkshop: Evalueren, Tips & Tricks voor verdere verbetering

 

Klaar voor de start?!

Een geslaagde verbeterworkshop heeft veel impact en helpt om in teams/afdelingen succesvol te verbeteren. Met de Train-de-Trainer workshop heeft u een goede voorbereiding om een goede workshop de organiseren. Het helpt u om alles uit uzelf en uw team of afdeling te halen. Aan het einde van onze workshop Train-de-Trainer heeft u structuur en houvast om een verbeterworkshop te organiseren. De training is praktisch opgezet en gericht op het bereiken van mooie resultaten met uw team of afdeling. Resultaten waar u trots op kunt zijn!

 

En daarna?

Nadat u uw eigen workshop heeft georganiseerd, kunnen we nog een terugkombijeenkomst verzorgen, waarin we de gehouden workshops evalueren en vooruit kijken naar hoe de positieve flow kan worden vastgehouden en de uitvoering van de plannen kan worden geborgd. Een waardevolle volgende stap, voor nog meer impact!