Workshops

Workshops

Onze onderzoeken zijn allergisch voor de bureaulade. Ze vragen om actie en nodigen uit tot het mooier maken van de organisatie. Verbeteren; dat lukt met behulp van onze workshops. Ze zijn actief, effectief en vooral heel erg samen met de medewerkers. De workshops zetten aan tot reflecteren, leren, verbeteren en verbinden.

Tijdens de workshops gaan (groepen) medewerkers met één of meerdere thema’s aan de slag. Zweverig? Nee, de workshops hebben een praktische insteek en leiden tot concrete actieplannen. Niet top-down, maar juist gedragen door de medewerkers. De medewerkers spelen de hoofdrol, de MonitorGroep faciliteert en ondersteunt. Iedere organisatie is anders. Daarom bereiden we de workshops samen voor en sluiten we deze goed aan bij de wensen en behoeften van uw organisatie.

 

Welke workshop past bij u?

 

VerbeterWorkshop

Maak verbeterplannen op basis van de belangrijkste thema’s uit het medewerkersonderzoek.

Themaworkshop

Deze workshop gaat over een specifiek thema, bijvoorbeeld de werkdruk of feedback geven/waarderen. We kiezen de werkvormen die passen bij het thema en het aantal deelnemers bij de workshop.

Train de trainer

Willen managers of teamleiders zelf verbeterworkshops organiseren binnen hun afdeling of team? We helpen ze graag op weg. Eerst oefenen en dan zelf doen.

Voor wie?

Voor alle organisaties die gezamenlijk een stap vooruit willen (en durven) zetten. Om zo een nóg mooiere organisatie te vormen!

Het resultaat?

Concrete en richtinggevende SMART-verbeterplannen. Daarnaast wordt er draagvlak gecreëerd voor de verbeteracties, door de samenwerking met uw medewerkers binnen de organisatie. Ook levert het positieve en motiverende energie op binnen de organisatie.

Onze workshops