Werkgelukonderzoek 2019

Werkgelukonderzoek 2019

Meer dan een kwart van de medewerkers in Nederland mag zich gelukkig prijzen dat zijn of haar organisatie veel aandacht besteedt aan het werkgeluk van de medewerkers. Maakt dat de medewerkers ook echt gelukkiger in hun werk? Wij onderzochten het in ons jaarlijks Werkgelukonderzoek 2019, een grootschalig onderzoek naar werkgeluk in Nederland.

We hebben daarnaast weer gekeken naar de belangrijke factoren die werkgeluk bepalen en beïnvloeden zoals: vertrouwen, waardering en zingeving. En nieuw dit jaar: flow, energie en persoonlijke aandacht.

Daar hebben we een aantal persoonlijkheidsfactoren aan toegevoegd: Zijn perfectionisten minder werkgelukkig? En wat is de invloed van hoop, optimisme, veerkracht en het hebben van zelfvertrouwen op werkgeluk?

Ook dit jaar gaf het onderzoek weer veel nieuwe inzichten die we voor jullie gebundeld hebben in ons geluksboekje. En omdat delen gelukkig maakt, kun jij nu ook de resultaten ontvangen. Benieuwd?

Mail ons je contactgegevens en we sturen je het rapport in september toe:
[email protected]

Werkgelukonderzoek 2019

In samenwerking met Happy Office en Gelukkig Werken Nederland voeren wij ieder jaar een grootschalig onderzoek uit naar werkgeluk in Nederland. Wil je meer weten over het Wergelukonderzoek 2019, neem dan contact op met Sandrijn Swarts.
Dat kan via e-mail, een berichtje via LinkedIn of bel 030 – 2887 558.

linkedin

Het Nieuwe Geluksonderzoek